Marcel de Keijzer

Mijn naam is Marcel de Keijzer. Na het genieten van mijn bouwopleiding ben ik eerst enkele jaren beroeps militair geweest. Daarna vele jaren in de horeca werkzaam. (ouders horeca zaken) 20 jaar geleden ben ik Klussenbedrijf M. de Keijzer begonnen. Al vrij snel had ik zoveel werk dat het teveel voor mij alleen was. Het begon met het inhuren van een collega maar dat werden er al snel meer.
Om toch georganiseerd en professioneel over te komen heb ik de naam verandert in Klusteam Zeeland. Nu hebben we al vele jaren deze opzet wat inhoud dat we een vaste groep vakmensen hebben en daarnaast vaste specialisten voor diverse werkzaamheden.
Omdat dit al jaren met dezelfde collega’s gebeurt kunnen we heel productief werken en zijn de lijntjes heel kort.
Zelf ben ik niet meer veel werkzaam op de bouw maar regel ik alles van offertes maken tot eindfactuur en alles wat daar tussen nodig is.
Wel is er elke dag contact met de collega’s over de voortgang van het karwei.
Ik hoop nog vele jaren met deze jongens te mogen werken omdat het een gezellige en vakbekwame groep is.

Michel Kool

Hallo, mijn naam is Michel Kool en mijn bedrijf heet Klusbedrijf Baarland. Klusbedrijf Baarland is opgericht in 2005 en heeft zich gespecialiseerd in loods en stallenbouw en is daarna uitgebreid met timmer en klein metselwerk. Buitenom deze werkzaamheden in de bouw doe ik ook laswerkzaamheden. De werkzaamheden die Klusbedrijf Baarland doet worden met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd.

Erik Bul

Mijn naam is Erik Bul. Ruim 30 jaar geleden begonnen in de bouw als Timmerman-allround.
Alle voorkomende timmerwerken gedaan in zowel de nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Ik heb me later gespecialiseerd in het maken van deuren, ramen en kozijnen.
Veel bij kleinere bedrijven gewerkt waardoor ik me verder heb ontwikkeld, naast timmerwerken heb ik ook tegel- en installatiewerkzaamheden gedaan.
Verder gegroeid tot voorman en uitvoerder met bijbehorende opleidingen, veel mooie nieuw- en verbouw projecten gerealiseerd door heel het land.
Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen met Bul Vastgoed Onderhoud en hou me nu bezig met het (ver)bouwen van woningen, installeren van badkamers en plaatsen van keukens.
Het mooie om samen te werken met de collega’s van Klusteam Zeeland is dat we alle voorkomende werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren, ieder van ons team heeft zo zijn specialisatie en dat maakt ons sterk en slagvaardig. Bij mij komt kwaliteit op de eerste plaats, verder hou ik van orde en netheid in en om de bouwplaats.


Toon Pollemans

Ik ben Toon Pollemans, all round loodgieter al meer dan 32 jaar.
Eigenlijk ben ik van alle markten thuis, dat wil zeggen dat ik breed inzetbaar ben!
Ik doe namelijk behalve het loodgieterswerk ook, bouw en verbouwwerkzaamheden en electra!