Marcel de Keijzer

Mijn naam is Marcel de Keijzer. Na het genieten van mijn bouwopleiding ben ik eerst enkele jaren beroeps militair geweest. Daarna vele jaren in de horeca werkzaam. (ouders horeca zaken) 20 jaar geleden ben ik Klussenbedrijf M. de Keijzer begonnen. Al vrij snel had ik zoveel werk dat het teveel voor mij alleen was. Het begon met het inhuren van een collega maar dat werden er al snel meer.
Om toch georganiseerd en professioneel over te komen heb ik de naam verandert in Klusteam Zeeland. Nu hebben we al vele jaren deze opzet wat inhoud dat we een vaste groep vakmensen hebben en daarnaast vaste specialisten voor diverse werkzaamheden.
Omdat dit al jaren met dezelfde collega’s gebeurt kunnen we heel productief werken en zijn de lijntjes heel kort.
Zelf ben ik niet meer veel werkzaam op de bouw maar regel ik alles van offertes maken tot eindfactuur en alles wat daar tussen nodig is.
Wel is er elke dag contact met de collega’s over de voortgang van het karwei.
Ik hoop nog vele jaren met deze jongens te mogen werken omdat het een gezellige en vakbekwame groep is.

Johan de Goederen

Mijn naam is Johan de Goederen. Ik ben al sinds 1992 werkzaam als allround timmerman in de bouw. Ik ben begonnen bij werkgevers als De Kok bouwgroep (Bergen op Zoom), en Bouwbedrijf J. van de Linde (Kloetinge).
Eind 2006 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd Timmerbedrijf de Goederen. Als ZZP’er heb ik voor zowel voor particulieren als voor grotere aannemers zoals bijvoorbeeld bouwbedrijf Fraanje gewerkt.
Sinds 2009 voer ik veel opdrachten uit in samenwerking met het Klusteam Zeeland. Hierdoor is het mogelijk, kleine maar ook grote opdrachten aan te nemen. De samenwerking werkt erg goed, omdat wij allemaal kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Ik heb nog altijd veel plezier in mijn werk, ik ben een echte doorzetter, denk graag mee over de mogelijkheden en oplossingen, werk hard, maar ik houd ook van een goede grap tussendoor. Verder vind ik het belangrijk dat de werkzaamheden iedere dag op een juiste manier worden afgerond, waarbij de tijd geen rol speelt.
Tot slot vind ik het belangrijk dat er iedere dag weer begonnen kan worden in een opgeruimde werkomgeving.

Jeffrey Hannewijk

Mijn naam is Jeffrey Hannewijk, Ik ben werkzaam als allround timmerman en heb 15 jaar ervaring in de bouw.
Daarnaast ben ik in het bezit van diverse diploma’s en certificaten gerelateerd aan de bouw.
Timmeren is mijn passie waardoor ik het nog steeds elke dag leuk vindt op mijn werk.
Samen met mijn collega’s van het KlusTeam zijn wij een flexibele organisatie, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan en iedereen zijn eigen expertise in huis heeft.
Wij verzorgen uw (ver)bouw plannen van A tot Z


Michel Kool

Hallo, mijn naam is Michel Kool en mijn bedrijf heet Klusbedrijf Baarland. Klusbedrijf Baarland is opgericht in 2005 en heeft zich gespecialiseerd in loods en stallenbouw en is daarna uitgebreid met timmer en klein metselwerk. Buitenom deze werkzaamheden in de bouw doe ik ook laswerkzaamheden. De werkzaamheden die Klusbedrijf Baarland doet worden met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd.

Toon Pollemans

Ik ben Toon Pollemans, all round loodgieter al meer dan 32 jaar.
Eigenlijk ben ik van alle markten thuis, dat wil zeggen dat ik breed inzetbaar ben!
Ik doe namelijk behalve het loodgieterswerk ook, bouw en verbouwwerkzaamheden en electra!

Bas Buteijn

Ik ben al veelvuldig verhuisd. In Velsen is mijn bouwcarrière, op 17 jarige leeftijd, gestart.
Ik ben begonnen met een opleiding Timmerman aan het SSPB in Beverwijk. Bij deze opleiding staat werken en leren centraal. Ik ben toen bij het leerbedrijf Stolk Bouwmaatschappij gestart. Hier heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan. Na 4 jaar kreeg ik een bus vol materialen mee en mocht ik ook mijn eigen klussen gaan doen. Uiteraard controleerde een uitvoerder de klussen wel. Samen met het bedrijf hebben we mooie klussen afgerond. De Rabobank te IJmuiden en Brandweerkazerne te Velsen-Zuid hebben we bijvoorbeeld gerealiseerd.

Na enkele jaren op eigen benen gestaan te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij Bouwbedrijf Kambier in zeeland. Daar ben ik ook de opleiding tot uitvoerder begonnen. Na 2 jaar onder begeleiding van de kundige uitvoerders ben ik eigen projecten gaan realiseren. In samenwerking met een enthousiast team van werkvoorbereiders en timmermannen hebben we ook daar mooie projecten gebouwd. Het Renaissance op het Bellamypark en diverse nieuwbouw projecten Lammerenburg te Vlissingen.

Na 5 jaar als zelfstandig uitvoerder gewerkt te hebben, diverse diploma's te hebben gehaald, ben ik voor mijzelf begonnen. Dit doe ik al 8 jaar met heel veel plezier! Nu maak ik gezamenlijk met andere ZZP-ers bouwwerken. De aanbouw bij Ingenieurshuis De Blaey in Yerseke en de verbouwing voor bedrijf 1ste Keus waren hoogtepunten.

De afgelopen jaren zijn er al vele mooie projecten, met veel aandacht en liefde, gebouwd. Ik ben elke keer weer trots om iets moois en blijvends te realiseren!! Ik hoop ook snel wat voor u te mogen bouwen!!

Bas Buteijn Buteijn Afbouw